OM OSS

Resan började för många år sedan, vår passion till det spanska köket, matkulturen, smakerna och drycken. Vi trodde starkt på att Värnamo var redo för vår dröm. 2013 övergick Café Snipen från att bara bestå av fik, till att även servera vår älskade tapas! Succé var responsen, sedan des har vi drömt om en renodlad restaurang med detta koncept fullt ut.

Nu har vi gjort slag i saken, Café Snipen har nu byggts om, fått nytt namn, en riktig bar, sköna färger på väggarna och en riktig restaurangkänsla. Vi älskar det vi gör, därför vill vi att känslan ska vara total för dig som gäst, inte bara smakerna, utan också miljön. Vår nya Loungebar är också något vi tror att Värnamo vill ha. Att bara njuta av något gott att dricka, eller vänta in gänget för en god middag, ja det är bara du som sätter gränsen för hur lång kvällen ska bli. 

 

Välkommen till oss! 
Kia med personal


STÖRRE SÄLLSKAP

Önskar ni göra en bokning för fler än åtta personer är ni välkomna att kontakta oss via mail eller på telefon.

LOUNGEBAR

Ni är mer än välkomna till vår Loungebar före eller efter er middag hos oss! Eller bara en god drink på vägen.

Klädsel

Vi ser gärna att du har vårdad klädsel.

 

TAPAS

Vi älskar tapas! Tisdag-lördag serverar vi vår omtalade tapas. Börja med ett glas cava med våra goda oliver eller mandlar. Ta en titt på menyn & boka bord.

TAPASMENY

LUNCH

Avnjut en god lunch tisdag-fredag mellan kl 11.30-14.00. Välj mellan dagens lunch, veckans sallad, pasta eller vegetariska. 

LUNCHMENY