Drömmen om en tapasrestaurang i Värnamo

Resan började för många år sedan, vår passion till det spanska köket, matkulturen, smakerna och drycken. Vi trodde starkt på att Värnamo var redo för vår dröm. 2013 övergick Café Snipen från att bara bestå av fik, till att även servera vår älskade tapas! Succé var responsen, sedan des har vi drömt om en renodlad restaurang med detta koncept fullt ut.

Nu har vi gjort slag i saken, Café Snipen har nu byggts om, fått nytt namn, en riktig bar, sköna färger på väggarna och en riktig restaurangkänsla. Vi älskar det vi gör, därför vill vi att känslan ska vara total för dig som gäst, inte bara smakerna, utan också miljön. Vår nya Loungebar är också något vi tror att Värnamo vill ha. Att bara njuta av något gott att dricka, eller vänta in gänget för en god middag, ja det är bara du som sätter gränsen för hur lång kvällen ska bli.

Stort eller jättestort sällskap, catering eller äta här?

Alla bjudningar är olika och vi ställer upp på det mesta. Kontakta oss på 0370 190 20 eller bokning@tapasmarket.se så hjälper vi er utforma er meny och tillställning.

Jobba hos oss

Vi är alltid på jakt efter trevlig personal. Vill du jobba med god mat, dryck och härliga gäster? Skicka en beskrivande text om dig själv tillsammans med ditt CV till kia@tapasmarket.se så återkommer vi.