LOUNGEBAR

Välkommen till vår Loungebar! Låt oss servera dig något gott att dricka, lite goda tillbehör eller kvällens pinchos. Vi öppnar kl 17-22 måndag till torsdag, fredagar och lördagar stänger vi sent. Maila oss eller slå oss en signal om ni är ett större sällskap. 

Varmt välkomna!

 

After work

Vår ambition är tydlig i vår loungebar! Vi vill vara den perfekta värden oavsett om ni önskar ett glas Champagne i baren eller om ni vill njuta av en av våra goda drinkar i väntan på ert middagssällskap. Kanske vill ni sitta och småprata över en flaska vin efter jobbet eller också gör ni det till en hel utekväll med gänget. Ni väljer själv vilken upplevelse ni är ute efter och vårt mål är att ni njuter av varje sekund.

Cocktails

Vi anser att varje cocktail har sin egen personlighet och vi spenderar många lustfyllda timmar med att fullända idéer och kombinera smaker. Varje säsong jobbar vi fram några riktiga favoriter som vi vet att du kommer att gilla.

Vad sägs om att starta kvällen med en spännande cocktail i Loungebaren för att sen övergå till restaurangen där ni får skämma bort er själva med de fantastiska smakerna som det spanska köket har att bjuda på? Våra cocktails passar perfekt till våra rätter.

CAVA

Vår stora passion till Spanien har osökt lett oss in på den ljuvliga drycken Cava. Vi har ett ett antal olika sorter som noga provats fram tillsammans med säsongens tapasmeny. Köp ett glas eller en flaska, du väljer själv hur lång kvällen ska bli.


STÖRRE SÄLLSKAP

Önskar ni göra en bokning för fler än åtta personer är ni välkomna att kontakta oss via mail eller på telefon.

LOUNGEBAR

Ni är mer än välkomna till vår Loungebar före eller efter er middag hos oss! Eller bara en god drink på vägen.

Klädsel

Vi ser gärna att du har vårdad klädsel.

 

TAPAS

Vi älskar tapas! Måndag-lördag serverar vi vår omtalade tapas. Börja med ett glas cava med våra goda oliver eller mandlar. Ta en titt på menyn & boka bord.

TAPASMENY

LUNCH

Avnjut en god lunch Måndag-fredag mellan kl 11.30-14.00. Välj mellan dagens lunch, veckans sallad, pasta eller vegetariska. 

LUNCHMENY